Herlige smagsoplevelser venter i vores eget Bageriet Rug

6. oktober 2023 af MENY Kalundborg

Oplev Den Skønne Verden af Traditionel Bagning her hos os i Meny Kalundborg Bageriet Rug

 

Hvad er mere hjertevarmende end duften af friskbagt brød og de skønne smagsoplevelser, der gemmer sig bag disken i en ægte bagerbutik?

 

Velkommen til Meny Kalundborg Bageriet Rug, stedet hvor bagning er en ægte kunst, og smagen af fortiden stadig lever i hver bid, ja det er hjemmebagt brød bagt med kærlighed

 

Når du træder ind her hos os i Bageriet Rug, vil du øjeblikkeligt blive overvældet af duften af nyligt bagt brød.

Vores dygtige bagermester og bagere har en passion for brød, der går flere generationer tilbage. De bruger gamle håndværksmæssige traditionelle opskrifter, der er blevet forfinet gennem årtier for at skabe brød med den perfekte skorpe, bløde indre og den uimodståelige smag af hjemmelavet kærlighed.

 

Vores søde Konditorer skaber de søde Drømme

Her hos os i Bageriet Rug er det også stedet, hvor søde drømme går i opfyldelse. Vores konditorer er sande kunstnere i køkkenet. De skaber de mest fortryllende kager, der er en fryd for både øjet og ganen. Fra klassiske lagkager til delikate petit fours, vores kager er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne.

Og lad os ikke glemme vores lækre wienerbrød, der smelter på tungen.

 

Vi byder hver dag på en herlig samling af lækkerier

 

Når du står foran vores disk her hos Bageriet Rug, vil du blive forført af en skattekiste af lækkerier. Fra sprøde croissanter til fyldige chokoladekager, vores udvalg er omfattende og skifter dagligt for at give dig en alsidig smagsoplevelse. Uanset om du er til noget sødt eller salt, er der noget for enhver smag her.

 

Skal du bruge en smuk kage til en speciel lejlighed, så står vores kompetenet konditorer klar med herlige ideer der vil friste både øjet og dine og dine gæsters, smagsløg- så kom endelig ind og slå fantasien løs, vi hjælper gerne med input.

 

En tanke og en hilsen fra bagningens hjerte, for når du besøger os i Bageriet Rug, får du ikke bare fantastisk brød og kager, der alt sammen er bagt fra bunden, du får også en dyb forbindelse til de håndværksmæssige traditioner, der har formet vores madkultur i årtier. Vores dedikerede bagere og konditorer er mestre inden for deres fag, og de deler gladeligt deres passion for bagning med vores kunder.

 

Så næste gang du har lyst til at forkæle dig selv eller dem omkring dig med noget ekstraordinært, skal du besøge Meny Kalundborg Bageriet Rug. Lad dig forføre af duftene, smagene og traditionerne i vores bageri. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores kærlighed til skønt og spændende brød og kager med dig.

 

Tag et kig forbi, og lad dig fortrylle af vores bageri, hvor traditionelle opskrifter og passion for bagning går hånd i hånd. Her finder du de skønneste kager, hjemmebagt brød og lækkerier, der vil glæde dine smagsløg og fylde dit hjerte med varme.

 

Tak for at I vælger os som jeres bageri, så vi får muligheden for at bevare ægtheden i bagningens verden og for at vi på den måde stadig alle kan nyde smagen af fortiden, da brød ikke blev produceret på en fabrik, men af passionerede mennsker, med stor kærlighed for deres fag.

 

Vi byder jer alle indenfor her hos os i Bageriet Rug- vi glæder os til at se jer.

 

Ps. Husk at hver 8. brød er gratis, med vores stempelkort