Julekarameller med seasalt

Julekarameller med seasalt

Meny Kalundborg Admin23 Nov 2020

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt fløde, sukker og sirup. Lad massen koge uden låg i ca. 30-45 minutter afhængigt af grydens størrelse. Rør undervejs. Brug eventuelt et termometer. Massen skal helst være 128°C. Rør stødt ingefær og stødt nellike i blandingen. Hæld karamelmassen i en form på 20 x 25 cm med bagepapir. Drys med flagesalt. Lad massen køle af. Skær herefter karameller i den ønskede størrelse. 

Tip: Giv karamellerne et ekstra juletvist, og pak dem ind cellofan med lidt rød snor i enderne.

 

Energi pr. stk.: 500 kJ / 119 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g
Fedt: 22,0 g
Kulhydrat: 53,5 g